Scenene er store og gjengklangen liten. Mer enn én artist har fått erfare hvor stor overgangen kan være fra mellomstore klubbscener til Øyas amfier og kresne publikum. 

Unge Ferrari kom på scena aleine ikledd en todelt gul skinndrakt ala Uma Thurman i Kill Bill.  Midtveis ut i konserten hadde de truende regndråpene gitt seg. Unge Ferrari sto på fra start til slutt og leverte et thight 45-minutters set uten så mye om og men, og inkluderte gjesteopptredener fra Tomine Harket, Arif og Hkeem. 

Oppe ved lydhuset var det noen som dansa, og flere som prata. Dessverre var det ikke før ved superhiten og sistelåta "Lianer" Unge Ferrari virkelig klarte å få hele publikum med seg.Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.