– Det kommer til å bli hysterisk! sier Jonas Kippersund, som er sekretær i jazzklubben. Klubben har fast base og samarbeid med Hamar Teater. Dette er en av konsertene de satser mest på i dette halvåret.

– Jeg er selv ingen finsmaker. Men dette gleder jeg meg veldig til, sier Jonas Kippersund.

Så håper da også jazzklubben å få fylt godt opp i salen til denne konserten. For det er ikke hver konsert som trekker like mange publikummere.

– Vi ser jo på oss selv som en smal arrangør, sier Jonas Kippersund. – Vi vil gjerne arrangere konserter for å la folk oppleve musikk de ikke visste de hadde lyst ti å høre.

– Vi har likevel en kjerne av faste tilskuere. Som regel ender vi med et publikumstall mellom 40 og 70 et sted, sier Jonas Kippersund,

– For noen må ta ansvar for det smale også. Og det bidrar vi med.

Usannsynlig

«Fliflet/Hamre er et av landets mest usannsynlige orkestre», heter det i presseskrivet.

«Med trekkspill, trommesett, gryter, stepp og sang lager Gabriel Fliflet og Ole Hamre musikk som setter fyr i teltene. Og kjøler nevronene, med lyriske ettertenksomheter.»

Gabriel Fliflet stiller med trekkspill og sang, og Ole Hamre med trommesett, hamrofon, melodika, stepp, sang.

De to startet samarbeidet med Knut Reiersrud på Vossajazz 2001. Etter en lang pause er de nå i gang igjen.

Vårprogrammet

Her er konsertene i Hamar Jazzklubb resten av denne våren:

5. mars: Fliflet/Hamre + Reiersrud.

22. mars: Bassist og komponist Uri Sala Quartet fra Gjøvik og musikere fra Mjøsregionen.

2. april: Jazzlinja fra NTNU byr på «A Jazz Odyssey».

11. april: Helge Lien Trio – et av vårens store konserter.

25. april: Kark Bjorå’s aperture: Enkle og vakre melodier i kombinasjon med kontrapunktiske rytmer resulterer i et energisk lydbilde.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.