– Påsken er en tid vi kommer til å tjene på. Det er mange som stikker innom og tar en matbit når de skal hjem igjen fra fjellet. Vi holdt åpent i fjor også. Da var besøket kjempebra, sier Elias Movassi, daglig leder hos BBQ Lunchbar & bistro i Strandgata.

Bistroen er langt fra eneste spisested som holder åpent påsken igjennom. Mulighetene er gode for den som kunne tenke seg et kafé- eller restaurantbesøk.

ÅPENT HELE PÅSKEN

Volume på Østre Torg holder åpnet hele påsken, men enkelte av de røde dagene åpner spisestedet noe senere enn vanlig. Leonardo i Hamar sentrum, Royal India, Nagomi, Terra Mia ved Stortorget og La Perla på Storhamarsenteret er åpnet påsken igjennom, men flere av dem har noe reduserte åpningstider.

Alle pizzarestaurantene og burgersjappene er åpne gjennom hele påsken. Det gjelder også Burger King på CC Stadion. I Brumunddal er det mat å få både hos Corner’n og La Rozarin alle dager. Det samme gjelder La Italia i Stange. Tingnes spiseri er åpent alle dager. Det er også Skafferiet, som har sesongåpning i dag.

STENGER NOEN DAGER

Valuta i kulturhuset er stengt 1. og 2. påskedag (altså søndag 5. og mandag 6. april), men har åpent både skjærtorsdag, langfredag og påskeaften. Ikke bare bar i Kvartal 48 og Steak house company i Torggata er stengt 1. påskedag (søndag), men de andre røde dagene er det servering der. Bjørns bistro i Grønnegata er stengt torsdag, fredag og lørdag. Tante Gerda er stengt fredag.

Bakeriet i Brumunddal er stengt skjærtorsdag, langfredag, første og andre påskedag, men har åpent påskeaften både i Brumunddal og Hamar. Det samme gjelder Larsen i Strandgata. Hoels konditori og Triangel kafé er stengt fra torsdag til mandag.

NOEN LUKKER OG LÅSER

På listen over serveringssteder som låser dørene før påske, og holder stengt hele uken, står Kolonihagen, Hamarstua spiseri på Domkirkeodden, Hot n’ spicy og Kai og Mattis.

– Vi holdt åpent i fjor, men da var det veldig stille. Været var fint, og folk var på fjellet. I år har vi bestemt at vi tar en ferieuke i påsken, sier Matti Räty hos Kai og Mattis.

Big Horn er midlertidig stengt av Mattilsynet, så denne restauranten kan også folk se bort fra i påsken.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.