Oddmund Mikkelsen fyller 67 år i disse dager, og kan se tilbake på 40 år som avistegner, de senere årene i Hamar Arbeiderblad. I den forbindelse har vi tatt en titt på Oddmunds skrivebord, for å følge streken som så mange har et forhold til.

I dag åpner Hamar Kunstforening i Kirkebakken også utstillingen «Oddmunds streker». Utstillingen viser originaler av 100 avistegninger. I tillegg blir det lansering av boka «Oddmunds streker», som rommer et utvalg av arbeidene hans. Og det har vært nok å velge i; Oddmund nærmer seg 4.000 avistegninger på trykk. I tillegg har han billedliggjort mellom 2.000 og 3.000 portretter og situasjoner for privatpersoner og foreninger, i tillegg til å ha illustrert 14 bøker og utgitt to bøker selv. Den tredje blir altså lansert under åpningen i Kunstforeningen torsdag kveld.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.