Return gjør seg klare til konsert på hjemtraktene igjen. 8. desember spiller de på Scandic Ringsaker sammen med Stage Dolls. Det er tredje året Return og Stage Dolls har stoppested Ringsaker for sitt Rock’n Roll Train.

– Det er blitt tradisjon at vi og Stage Dolls turnerer sammen, konstaterer Tore Larsen i Return.

– Vi er ganske så unike i norsk sammenheng i og med at vi lager et felles show der vi til og med spiller alle mann samtidig på fellesnumrene, i tillegg til at hvert band gjør sine egne låter alene.

Ti konserter

Årets juleturné består av til sammen ti konserter. 17. november starter de i Drammen. Deretter blir det blant annet Tønsberg, Ålesund, Molde, Trondheim og Ringsaker, før turnéen avsluttes tradisjonen tro på Sentrum Scene i Oslo i 9. desember.

Juleturneen består av 10 konserter som avsluttes på Sentrum Scene i Oslo 9. desember. «To gigantiske band i norsk rockehistorie, som har levert et hav av hits!» heter det i programmet til Sentrum Scene, som varsler gjenhør med både «Sing Me A Song», «Bye Bye Johnny», «Love Don’t Bother Me» og «Hard To Say Goodbye».

Billettsalget er allerede godt i gang, forteller Tore Larsen, som legger til at blant annet showet i Trondheim nå nærmer seg 2.000 solgte billetter.

I Ringsaker pleier billettsalget å ligge mellom 800 og 1000, og Tore Larsen regner med at det blir noe tilsvarende i år.

– Opplegget blir som vanlig, slik at vi spiller akustisk til maten, og deretter full konsert, sier Tore Larsen.

konkurranse

Men det blir konkurranse mellom Scandic-hotellene i Ringsaker og Hamar denne kvelden, For på Scandic Hamar kjører Vazelina Bilopphøggers en ekstraforestilling av årets julebordshow. «Hem’att tel jul» solgte raskt ut både 1. og 2. desember, og dermed ble det ekstraforestillinger 8. og 9. desember.

akustisk vinter

Etter en god sesong, med konserten med Toto på Tjuvholmen som et høydepunkt i sommer, sysler Return nå med planer om en akustisk vinter, sier Tore Larsen. Det er opprinnelig et konsept fra 2007, som de nå vurderer å ta ut igjen, for å gå litt ned på formatet.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.