Høstprogrammet for Hamar kulturhus ble lansert i dag, tirsdag 26. august, og det var en stolt programansvarlig Mocci Ryen, og kulturhussjef, Durita Brattaberg, som trakk Sivert Høyem  opp av hatten.

Høyem gjør seg ferdig med Danmark, Nederland, Tyskland og Hellas før han starter med Hamar, Ulsteinvik, Ålesund, Drammen og så videre… Han kommer direkte rett fra Thessaloniki til Innlandets hovedstad og Hamar Kulturhus.

Verdt å merke seg på programmet er også forestillingen «Kjente jeg deg», der Amund Maarud har tonesatt dikt av Rolf Jacobsen og forestillingen presenteres av Maarud sammen med Toralv Maurstad og Wenche Medbøe. Dato er 15. oktober. Da åpnes «Klubbscene Rolf Jacobsen» i det nye Hamar kulturhus.

Kulturhussjef Durita Brattaberg presenterte en kalender, fylt fra 1. september til jul, med både lokale, nasjonale og internasjonale artister – og det vil bli tilbud for publikum i alle aldre.

Programmet ble presentert under kulturhusets motto: «Overraske, begeistre, berøre og inkludere».

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.