- Tradisjonen tro åpner vi AnJazz med en kvinnelig storhet. Og dette året er det vel ingen tvil om at Silya er det store navnet, sier Anja Katrine Tomter.

Hun har startet sin norgesturné og det er utsolgte konserter overalt. Torsdag 8. mai stiller hun i Flagstad-salen i Hamar Kulturhus, med fullt band og blåsere. Sitt store gjennomslag fikk Silya da hun vant «Stjernekamp» på NRK i fjor høst. Her viste Silyas seg som «den ultimate artist med sin særegne vokal, sterke musikalske øyeblikk og ikke minst med sitt entertainer-gen få artister er forunt», som Anja Katrine Tomter sier.

Fra før er det kjent at 10. mai kommer gitarvirtuosen Al Di Meola til AnJazz for festivalens hovedkonsert.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.