Med flere utsolgte konserter i Sverige, to nominasjoner i P3 Guld Sverige, konserter på Bylarm, Øya og Trænafestivalen har svenske Silvana Imam gjort seg bemerket de siste to årene.

- Ingen poet har tidligere beskrevet verden med den samme skarpheten og kontrollert sinne som Silvana, skrev Gaffe Sverige når hun slapp sin første EP i 2014.

- Svenske Silvana Imam har tatt Norden med storm med sine politiske og kontroversielle tekster. Nå er hun endelig ute med sitt svært etterlengtede debutalbum og lørdag 9. april deler hun scenen med hiphop-kometen Izabell og danserne i Kingwings Crew i Hamar kulturhus, melder Katrine Clausen Fredheim, arrangementsansvarlig i Hamar kulturhus.

Izabell debuterte for et år siden med singelen «Ka vet du». Den 24-årige Stavanger-kvinnen hadde da nylig blitt kåret til landets beste kvinnelige rapper av NRK P3, fått platekontrakt og låten listet på NRK P3. I høst kom debut-EPen «Honning & Aske» og singelen «BÆD».

Kingwings Crew var regjerende norgesmestre i breakdance fra 2009 til 2012. I 2011 kom de på 2. plass i Norge Talenter på TV2 og har opptrådd på en rekke TV-programmer, som Idrettsgallaen, TV-aksjonen og Stjernekamp.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.