Etter å ha tviholdt festivalplakaten tett til brystet i to måneder har Summerfade omsider valgt å gå ut med de to første navnene - den nederlandske EDM-duoen Sick Individuals og svenske Otto Knows.

- Dette blir eneste festivalen Otto Knows spiller på i Norge i sommer, forteller arrangør Andreas Hansen.  

Den 26 år gamle DJ'en fra Stockholm har opplevd stor suksess med singelen "Million Voices" (fra 2012), som per dags dato har over 18 millioner visninger på YouTube. De siste årene har han spilt på store scener i både inn- og utland sammen med artister som Avicii og Swedish House Mafia.  

Artistslipp nummer to er også velkjente navn i EDM-miljøet. Sick Individuals har vært på toppen av hitslistene med låtene "Blueprint" og "I AM". 

- Sick Individuals har aldri vært i Norge før, og gjør sin første festivaljobb i Norge på Hamar under Summerfade Festival, forteller Hansen. 

Enorm nett-respons

Summerfade-festivalen, som arrangeres utenfor Vikingskipet 14. og 15. august, har opplevd stor popularitet på Facebook, hvor nærmere 3000 personer har meldt sin deltagelse. De 200 "early bird"-billettene ble revet vekk på et par dager, og nå starter snart det ordinære billettsalget. 

- Vi måtte starte litt stort når vi først slapp de to første artistene. Det blir i alt seks artister på fredagen, og åtte på lørdagen, forteller Hansen. 

Hvis alle som trykker "deltar" løser billett er det gode nyheter for arrangørene.

– Jeg håper jo virkelig at tallene stemmer. Kapasiteten er på litt over 5.000 personer.Vi satser på at det kommer mellom 2.000–3.000 personer, forteller Hansen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.