– Vi hadde et mål om å ikke tape penger, og det målet har vi heldigvis nådd, sier eldstesøster og arrangør Karoline Amb. Hun forteller at 2.500 solgte billetter ga en omsetning på i underkant av 1.3 million kroner.

– Å satse på å få inn over én million kroner i billettinntekter er veldig friskt. Spesielt ettersom vi i år tok showet til tre forskjellige steder. Derfor er vi kjempefornøyde med at så mange valgte å ta turen, sier Amb.

Får dårlig betalt

Med lønnsutgifter til band, medsøstre og 45 ungdommer i sommerjobb som vertskap, ble ikke avkastningen all verden for showskaperne Andreas og Karoline Amb.

– Jeg putter nok inn et halvt årsverk i et sommershow. Dermed er det eksepsjonelt lite penger å tjene for meg.

– Samtidig er dette veldig moro å jobbe med, og vi merker at sommershowet generere flere jobber for oss ellers i året, sier hun.

Tilbake i nytt format

Eldstesøsteren er klar på at Ambshow ikke kommer tilbake med en ny forestilling til julebordsesongen.

– Det er for mye jobb med to ulike forestillinger i året. Nå skal vi evaluere sommeren, også får vi komme tilbake med hva slags form det blir på showet til neste sommer, sier hun. Artisten hinter samtidig om at det da vil bli forandringer i besetningen.

– Det skjer ting i søskenflokken om dagen. Noen begynner å gå inn i voksenlivet, og da snakker jeg ikke om meg selv. Det blir vanskelig å stille med fire Amb-søsken til neste år.

– Da blir det nok bare Andreas og meg selv, sier hun. Karoline Amb forteller at gode tilbakemeldinger fra publikum og presse gir motivasjon til å fortsette satsingen.

– Vi føler selv at årets show var vårt beste, og publikum er gira på at vi skal kommer tilbake neste sommer, sier hun.

Amb er dessuten opptatt med helt egne prosjekter. I Oktober slipper hun nemlig et nytt album. «Skinnluas» er skrevet av Karoline Amb og produsert av Ørnulv Snortheim.

– I løpet av de neste månedene skal jeg fokusere på albumet som kommer. I tillegg begynner vi snart på en ny runde med UKM, sier Karoline Amb.

Les også
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.