• PRODUSENT: Arild Halvorsen.
    FOTO: TUVA KLEVEN

Det lokale produksjonsselskapet Fabelaktiv AS har utviklet serien i samarbeid med NRK. Fabelaktiv har tidligere mottatt både hyllest og Emmy-statuetter for sin satsing på unge fjernsynstittere, og produsent Arlid Halvorsen opplyser at de har store forhåpninger i forkant av lørdagens lansering.

- Fabelaktiv-teamet som står bak denne serien har lang erfaring med produksjoner for barn og unge. Den erfaringen vi har med prosjekter som "Energikampen", "Barn Ingen Adgang", "Utfordringen" og andre serier gjør at vi har stor tro på at "En for alle" skal treffe godt i målgruppa 8-12 år, og også bli en populær serie for voksne.

Ekstremsport

I "En for alle" skal ni 14-åringer skal konkurrere på lag i ulike ekstremsportgrener. De skal pushe sine egne fysiske og mentale grenser, og gjennom lagkonkurransene oppleve mestring og nederlag, til bare to stykker står igjen som skal konkurrere mot hverandre - én mot én. De unge deltagerne skal padle ned fosser og jibbe på ski. De må sykle rett utfor og skate ned bratte, svingete veier. De må hele tiden utfordre seg selv; både fysisk og mentalt.

Serien består av åtte episoder som alle ble spilt på Voss i august 2016. Episodene vil bli vist på tv hver lørdag utover våren, men serien vil også være tilgjengelig på NRKs nettsider.

Truls Pedersen er programleder, Marte Mørkved-Romstad er prosjektleder, Bjørn Thomasen og Steinar Saltvik har klippet serien sammen, Arild Halvorsen er produsent og Rune Sæterstøl er regissør.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.