Knut Kippersund Nesdal har stått alene på scenen før, det vet alle som har fulgt med bitte litt – men i Hamar Teater lørdag skal han alene stå der foran publikum gjennom en hel konsert.

– Det er en ny følelse; å sitte der alene …, og synge, spille og prate. Det er nok noe jeg alltid har hatt lyst til å gjøre, men det har vel sittet litt langt inne, sier Knut Kippersund Nesdal.

– Her er det ingen å gjemme seg bak eller å lene seg på.

– Hva skal du gi oss?

– Låter som har truffet meg, som har formet meg. Eksempler er «Believe» (Cher), «Somewhere Only We Know» (Keane) og «Take On Me» (a-ha). Pluss egne låter. Noen jeg har gjort før, noen nye.

Nytt album

Det blir mye denne høsten; soloopptreden, storbandkonsert, etter hvert opptreden med symfoniorkester, julekonsert, romjulsteater, de daglige jobbene, på Popsenteret i Oslo, som lærer for Sølvguttene, men også med innspilling av det nye albumet til bandet «Meer».

– Vokal skal legges på jobben de andre har gjort. Johanne (søsteren red.anm.) og jeg krangler, nei da, hehe, men vi river oss litt i håret, i lokalene til Tanken Studio i Sandvika.

Egne låter

Innimellom skriver han på egne låter, har fått mer fot på det.

– Men det handler mest om meg selv, egentlig, at jeg trengte å få det ut. Men når jeg har framført låtene for andre, så har folk blitt rørt, og noen har også spurt om låtene finnes på Spotify – og det er jo en morsom opplevelse.

Lørdag i Hamar Teater får vi flere smakebiter. Da sitter Knut der på scenen alene. Da passer spørsmålet på invitasjonen godt: «Hvem er Knut når han setter seg ned på pianokrakken og bare er seg selv?»

Svaret får den som kommer.

Knuts kalender

29. september: «Knut Kippersund Intimkonsert», Hamar Teater, 10. november: «Broadway Baby!», Hamar Teater – med Big Easy Storband, 7. desember: «Jul Actually», Kulturhuset – med Hedmarken Symfoniorkester, 8. desember: «Jul Actually», Tangen samfunnshus – med Hedmarken Symfoniorkester, 22. desember: «Det kimer til julefest», Hamar Domkirke – med blant annet Kristine Våge og Johanne Margrethe Kippersund Nesdal, 28. desember: Premiere «Katten med støvlene», Romjulsteater, Hamar Teater.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.