Mari og Håkon Samuelsen er i sjokk etter meldingen de fikk i natt.

De to søsknene gjorde knallsuksess med musikk spesialkomponert for dem av Oscar- vinneren James Horner. I natt fikk de det tragiske budskapet om at Horner døde i en flyulykke, skriver vg.no.

– Det eneste vi vil si er at dette er ufattelig trist, vi snakket med ham to timer før han døde, sier en sorgtung Mari Samuelsen til VG.

I natt ble hun og broren Håkon Samuelsen oppringt med den tragiske nyheten om at den Oscar-vinnende komponisten James Horner ble revet vekk i en småflyulykke, bare 61 år gammel.

Søskenparet toppet VG-lista for kort tid siden med albumet «Pas de Deux», med musikk komponert av Horner. Samarbeidet var spesielt, for det var første gang på 30 år at Horner skrev en konsert.

– For oss var han en nær, personlig venn. Vi var veldig glad i ham, han har gått bort altfor tidlig sier Håkon om Horner.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.