Årets versjon ar janitsjarskolens dag ble dessuten tidenes første under tak. Store mengder med nedbør lar seg ikke kombinere med musikkinstrumenter, men kulturhuset var ikke vonde å be da de fikk en forespørsel om å flytte hele laget innendørs. 

Til tross for at korpsene måtte droppe et par av de formelle innslagene i det tradisjonelle programmet var det få som hadde noe imot å feire Janitsjarskolens dag innendørs. 

- Jeg har aldri vært på å spille innendørs på Janitsjarskolens dag, og det var koselig at vi fikk komme inn i varmen, ser Christina Ødbehr (12). Hun spiller i Hamar jente-og guttemusikkorps sammen med lillesøster Angelica Ødbehr (10) og Mali Joløkken (12), og alle tre er aldeles enige i at det er moro å spille i korps.

- Jeg har fått mange venninner her. Dessuten er jeg glad i musikk, sier Joløkken. 

Som vanlig ble det delt ut stipend til noen utvalgte HUK-musikanter, og i år fikk publikum klappe fram tre heldige vinnere.

Trompetist Karen Haugvik Francke, klarinettist Sigurd Arnekleiv Bækkelund og Magnus Kongsmo Karlsen kunne alle ta imot en sjekk fra Sparebanken Hedmark. 

Se bilder fra Janitsjarskolens dag øverst i saken.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.