De fleste ville kanskje ha rynket litt på nesen om de skulle på en konsert der to av bandene var helt ferske og skulle spille sin første konsert. Dette var ikke tilfelle da Jäger, Williams War Opposition og Idag spilte på klubbscenen i Hamar kulturhus. Publikums ekstase var gjennomgående hele kvelden, og virket å gi bandene selvtillit til å levere sitt beste. Jäger og «Idag» debuterte i livesammenheng, og ga musikkmiljøet i nærområdet et friskt pust.

Headliner

Kveldens headliner Jäger leverte en god musikalsk opplevelse, og ga et inntrykk av hva en kan forvente seg i framtida. Bandet ble startet i september 2016 og består av Magnus Westgård (vokal), Aleksander Melbye (gitar), Øystein Skaaret Melby (gitar), Sivert Steen (orgel), Magnus Austad (trommer) og Roar Larsen Haukås (bass).

Med doble gitarer, fengende refrenger og groovende trommer så det ut til at publikum koste seg. For mange var nok dette det lille som skulle til for å toppe kvelden. Orgelet kunne til tider minne om noe man finner på gamle hardrockplater fra 70-tallet. Med en dekorert scene med blant annet gevir og en hodeskalle fra et rådyr, er det vel trygt å si at bandet skrev seg inn i hukommelsen på de fleste.

Kjent og Kjært

Williams War Opposition med sin jordnære skranglerock holdt stemningen oppe med tekster som mange kunne og et underholdende sceneshow. Settet ble toppet av en lengre gitarsolo fra Markus Lierhagen som ble mottatt med øredøvende jubel og med en noe sjeldnere crowdsurfing fra vokalist og gitarist David William Øynes. Bandet annonserte til stor jubel blant publikum at de skal i studio for å spille inn sin første plate snart.

Pønkrockbandet Idag er et nyoppstartet band, som viser stort potensial. På Klubb Nor spilte de et sett med kun coverlåter, men ifølge dem selv så er det ikke lenge til vi kan vente noe egenskrevet. Bandet ble komplett for bare to måneder siden, og med sin første konsert under beltet blir det spennende å se hva som venter.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.