Band: The Dogs

Album: The Grief Manual

Vurdert: The Dogs låter punka fra første slag og åndedrag. The Grief Manual av Oslo-bandet trøkker på gjennom tre energiske spor før vi får hvile så smått i «Primitive Etchings», hvor den illsinte og hamrende gitaren byttes ut med en som hyler av sorg. Denne låta er kanskje den jeg likte best, da den også er krydra med munnspill og tamburin. Deretter pøses det på med sinte, tunge gitarer, hamrende symbaler og løpende basser som akkompagnerer Schaus punka vokal. På denne skiva har bandet også fått med seg en svensk organist som danner et deilig bakteppe. Etter ti spor med galskap, sinne og sorg er man gjennom et solid rockealbum man kan riste løs hjernen til, knytte nevene og sparke takten. The Dogs klarer å drive fram energien og spenningen som får deg til å bite tennene sammen i rockens navn.

Omtalt av: David W. Øynes

Terningkast: 5

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.