I vårsesongen var alt utsolgt; både «Pulverheksa», «Kollaps i kulissene» og «En mann ved navn Ove». I høst skjer det samme igjen.

Det som nå gjenstår av Riksteatrets oppsettinger i Hamar i høst der det fortsett fins billetter, er «Gjengangere» 3. november. Men det er få billetter igjen; ifølge kommunikasjonsansvarlig Jenny Magnusson gjenstår det nå 30 billetter.

Og så er det fortsatt én eneste mulighet til å få med deg «Folk og røvere i Kardemomme by». Til de to forestillingene i Hamar, gjenstår det for tida kun én billett. Og det er ikke nødvendigvis den som vil være aller enklest å selge.

Utsolgt Bjella

Den neste Riksteater-oppsettingen ei Hamar er «Kan nokon gripe inn», basert på Stein Torleif Bjellas sanger, som spilles i Hamar 19. oktober. For få dager siden ble de siste billettene solgt til denne. Det er da også en av de store publikumstrefferne til Riksteatret.

«Vi er på en stasjon et sted på bygda. De fleste tog dundrer forbi, men det er fremdeles liv i bygningen som har sett sine beste dager. Hit kommer de som vil reise vekk, som vil slippe fra, som lengter etter at kjæresten skal komme, som søker kontakt – eller som bare vil at noen skal gripe inn.»

Slik presenteres forstillingen, der Stein Torleif Bjellas karakterer og musikk danner grunnlaget. Lasse Kolsrud har skrevet manus og har regi. Han har tidligere, med stor suksess, skapt fortellinger om vanlige folks liv fra vanlige bygde- og småbysamfunn.

Neste sesong

Neste år har Riksteatret foreløpig to forestillinger på spillelista i Hamar. 25. januar kommer «Trollmannen fra Oz», som i tillegg har turnépremière i Hamar kulturhus.

Lenger utpå våren, nærmere bestemt 10. april, kommer Riksteatret med forestillingen «Prisen», basert på et stykke av Arthur Miller. I Riksteatrets oppsetning spiller Kim Haugen, Helge Jordal, Iren Reppen og Per Frisch, og med Kjetil Bang-Hansen som regissør.

Og her er det fortsatt billetter igjen. Det skulle da også bare mange, siden det er et lavt år igjen til forestilling.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.