Stangebandet Return er med på å toppe listen over artister som skal delta på Tømmerstockfestivalen 2018. Bandet, som i år feirer 30-årsjubileum for utgivelsen av «To The Top», der låten «Sing me a Song» klatret opp til sjuende plass på norsktopplista.

Festivalsjef Rune Myhren ser framover mot Tømmerstock 2018, og håper at neste år vil markere et vendepunkt for festivalen.

festivaltelt på torget

Det har vært to gode år, og to ikke fullt så gode, dersom en tar besøkstall og økonomi i betraktning.

– Vi prøver å satse mer på mangfoldet. Neste år vil vi samle sentrum i Brumunddal på en helt annen måte enn tidligere, forteller Myhren.

Det er nå ifølge festivalsjefen etablert et godt samarbeid mellom kommunen, næringslivet og festivalledelsen, noe som gjør det lettere å planlegge hvordan det hele vil se ut. For det er en byfest Myhren ønsker å stelle i stand.

– Vi vil gå inn for å få på plass et festivaltelt på Torget i Brumunddal. Der vil det skje ting fra klokka 11.00 på dagen, og helt fram til 02.30 på natta, forteller Myhren.

Det blir to scener i teltet, med plass til mellom 700 og 900 mennesker.

jobber med artistlisten

Det er tidligere nevnte Return, Madcon-gutta Tschawe og Yosef, og Åge Aleksandersen som topper listen. Også Ida Maria, og brumunddøl Gaute Ormåsen vil stå på scenen i løpet av helgen 29.-30. juni neste år.

Myhren forteller at det jobbes med å finne et par flere store navn. På fredagen ønsker festivalsjefen noe internasjonalt innen sjangeren rock eller country-rock. På lørdagen jobbes det med å finne et godt etablert artistnavn.

– Vi har vært innom 15 forskjellige artister, sier Myhren.

Det er i år som i fjor langt mellom kvinnelige navn på artistlista.

– Er dette noe dere vil prøve å balansere mer i år?

– Vi jobber med én til to damer til.

– Større artister, eller av lokal tilknytning?

– Nasjonale, svarer Myhren kort.

Han har forståelse for at det ikke er realistisk å forvente et like høyt besøk på festivalen hvert år.

– Men de som kommer på festivalen bør helst delta på mer enn bare en enkelt konsert, dersom vi skal ha et slikt konsept her i byen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.