HAMAR
- Jeg skriver veldig mye om ting som betyr noe for meg, sånn som låten «Aldri som før». Den er dedikert til kompisen min som døde av kreft, forteller Haugen.
I 2010 arrangerte Haugen og Simen Sveberg en støttekonsert på Hydranten for en kreftsyk venn.
- Musikken er min måte å få tømt huet, forteller Haugen.

Hjemmesnekret studio

Haugen har nylig kjøpt seg hus i Brumunddal, og har bygd et ministudio i kjelleren.
- Egentlig er det bare en madrass og noen tepper som henger ned fra taket, ler Haugen.
Nå konkurrerer han om et stipend på 17.00 kroner, lydkort og 16 timer innspillingstid i et profesjonelt lydstudio.
- Hvis jeg vinner skal jeg virkelig prøve å få gitt ut en miksteip.

Gutteband og beatboxere

Låten «Aldri som før» er en av 9 bidrag som konkurrerer om en plass på hovedscenen under årets utdeling av Mart'n-prisen, og som daglig blir spilt på Radio Exact.
De andre semifinalistene er guttebandet Long Way Home fra Brumunddal, sangeren Kristine fra Ottestad, gitaristen Christopher Roseth Sand fra Brumunddal. Guttebandet Firo´s Orchestra fra Ottestad og Hamar, rapperen Odin Thune Brønstad aka Oneyed fra Hamar., Eirik Daleng aka EirikD fra Gjøvik, singer/songwriter Lill Regine Skaug fra Ringsaker og beatboxeren Kristoffer Skjølberg aka Toffey fra Ottestad.

Fagjury bestemmer

I tillegg til en publikumsfavoritt basert på telefonavstemning er det en fagjury som skal bedømme semifinalistene. Fagjuryen består av representanter fra blant annet Exact Radio, Toneheim Folkehøgskole og Dunderbeist, i tillegg til fjorårets vinner av Mart´n-prisen Matilda Gressberg. Juryen plukker ut tre innslag som går videre til finalen, og sammen med publikumsfavoritten utgjør dette de fire. finalistene som skal kjempe om Mart´n-prisen 2012 fra hovedscenen søndag 30. september.
 

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00