Det er snart to år siden nye Hamar kulturhus åpnet. Lista over stjerner i Kirsten Flagstad salen de første fire måneder i 2016 viser et tydelig taktskifte. Programmet for første halvår 2015 viser fire store nasjonale konsertnavn i kulturhusets festsal. Allerede nå er ni nasjonale stjernenavn plottet inn i årets første fire måneder.

Stjerneliste

deLillos åpner festen 16. januar. På lista står Inger Lise Rypdal (30. januar), Di Derre – Anonyme Akustikere med Unni Wilhelmsen (3. mars), Ingebjørg Bratland x 2 (4. mars), Bjørnov og Sunde (13. mars), Karpe Diem (18. mars), Maria Mena (8. april), Violet Road (14. april) og Bjørn Eidsvåg (23. april).

De foreløpig siste store artistnavnene ble sluppet i går: Ingrid Bjørnov og Øystein Sunde 13. mars. I sin presentasjon skriver Hamar kulturhus: «De er munnrappe som få, musikalske, med humor der du minst aner det.» Bjørnov og Sunde er blant flere artister som for nær et år siden sto fram i Hamar Arbeiderblad og fortalte at de ønsket å opptre i Hamar kulturhus, men at de ikke fikk slippe til. Nå er de på plass, etter to kulturhusturneer med suksess på Østlandet.

Utsolgt

«Vi vil ha mer» var en kampanje presentert av Hamar kulturhus høsten 2015. Stemt inn av publikum var både Marcus & Martinus (utsolgt i desember), Daniel Owen, Karpe Diem (kommer i mars) – og mest populær av alle: Bjørn Eidsvåg – som allerede er utsolgt når han entrer Kirsten Flagstad-salen i april.

Utsolgt ble også konserten med Ingebjørg Bratland, og en ekstrakonsert er satt opp. Svært populære er også Karpe Diem, Maria Mena, Violet Road, hvor det nå kun er ståplasser tilgjengelig.

Flere godbiter

I tillegg til de sterke konsertnavnene, er det allerede klart for Riksteatrets En midtsommernattsdrøm, Teater Innlandets Om mus og menn (Steinbeck) og Riksteatret med Are Kalvø og hans «En time av livet ditt du aldri får tilbake».

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.