For ei drøy uke siden slapp hun singlen «Mon Capitaine» på Arch Records under ACT Entertainment. Musikkvideoen ble sluppet samme dag. Og interessen var øyeblikkelig stor; på releasedagen nådde «Mon Capitaine» opp til å bli den 48. mest solgte låten på iTunes.
Nå nærmer det seg også avslutning av arbeidet med albumet, som også vil få tittelen «Mon Capitaine». I slutten av januar skal albumet etter planen foreligge, både på cd og vinyl.

Tre års jobb

Med det er et langt arbeid ført i mål for Jenny Moe. For det var allerede i 2010 hun bestemte seg for å lage album.
- Men det har tatt tid å finne folk du kan snakke godt med. Og når du er blitt 27 år, vil du gjerne gjøre noe som er bra, sier hun.
- Og hvis du vil ha kvalitet, og ikke har masse penger, så er det ikke så mange muligheter til å gjøre det raskt.

Til Dubai

HAs lesere har flere ganger kunnet lese om innspillingen av albumet. Det startet med at Jenny i mars satte i gang en kronerullingskampanje - crowdfunding - for å finansiere en musikkvideo-innspilling i Dubai. I løpet av tre uker hadde hun fått 153 små og store investorer til å gi sin støtte til prosjektet. Totalt ble det samlet inn 10.631 euro, hvilket tilsvarer drøyt 79.400 norske kroner.
Tidlig på sommeren ble innspillingen gjennomført i ørkenen i Dubai. Allerede etter kort tid slapp MTV Arabia en liten smakebit, med flere idylliske scener av Jenny Moe til hest og til fots over sanddynene.
Og interessen for det ferdige videoproduktet har vært stort; da videoen ble sluppet i Dubai, fikk den raskt 15.000 views.

Til Hamar

Og nå som arbeidet med albumet er så godt som ferdig, er det øving til releasekonsert som er neste oppgave for Jenny Moe.
- Nå bare gleder jeg meg til å komme til Hamar og framføre låtene her, sier hun, selv om hun ennå ikke har bestemt seg for spillested.
For øvrig har hun allerede fått den best mulige julegaven i år, og det er et nesten helt ferdig album.
- Alt med lyd er gjort, og siste regninga er betalt. Jeg håper det skal gå opp for meg før jul at det faktisk er ferdig, sier Jenny.
 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.