– De har spilt på Gregers et par ganger tidligere, og da ble billettene utsolgt på kort tid.

– Denne gangen har de lyst til å komme til Hamar med noe mer enn et vanlig klubbshow, og da er Scandic scene helt perfekt.

– Der har de ingen begrensninger, sier arrangør Espen Solheim Røhne. Han forteller samtidig at Hamar er en av få mindre byer som får besøk av bandet i løpet av høsten.

Koker på nett

Røhne, som signerte Kvelertak til plateselskapet Indie Recordings i 2010, har stor tro på at Scandic scene og Kvelertak vil passe som hånd i hanske.

– Scandic scene er en fantastisk konsertarena med store og fine forhold. Erfaringene våre er veldig gode, og vi fikk vanvittig god respons etter In Flames-konserten, sier han.

Billettene ble lagt ut for salg denne helga, og Røhne forteller at det allerede har begynt å koke rundt høstens konsert.

– Nå har vi akkurat lansert konserten, og det er veldig moro å se at det allerede er bra med trykk rundt arrangementet. Da får man en bekreftelse på at dette er noe som publikum setter pris på, sier han.

Kvelertak beskriver sin egen musikk som «necro ’n roll», og med en original krysning av sjangre som hardcore punk og black metal er bandet er kjent for sitt særegne og aggressive uttrykk. Bandet ga ut debutalbumet «Kvelertak» i 2010, og fulgte opp med andreutgivelsen «Meir» i 2013. Bandets tredje album «Nattesferd» slippes i mai i år. Det er allikevel fra scenekanten bandet har gjort seg mest bemerket, og i dag beskrives kvelertak som et av landets råeste live-band.

Det er altså mye som tyder på at det blir ville tilstander når Kvelertak kommer til Hamar 15.10.

1.500 billetter

Utstillingsplassen kan med Scandic scene by på et av Hamars romsligste lokaler, og arrangørene i Venues har satt et tak på 1.500 billetter.

– Vi er kjempefornøyde hvis vi trekker 600 mennesker Scandic og kvelertak. Da har vi en god grunn til at vi valgte en større arena til denne konserten. Vi håper allikevel selvsagt på utsolgt, og er det et rockeband i Norge som kan klare det, er det nok kvelertak, sier Røhne.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.