Ta på deg danseskoa og start treninga. Ole Ivars feirer 50 år. Det skal markeres til de grader i Vikingskipet lørdag 4. oktober.

Ole Ivars legger opp til en skikkelig festforestilling i Vikingskipet. De tar med seg Vassendgutane, Plumbo, The Pussycats og Sogns. Det bør få skøytehallen til å svinge.

Og Ole Ivars håper de kan trekke fullt hus i oktober. Da de fylte 30 år trakk de 9.000. Da de fylte 40 år kom det ikke like mange, men 4.500 fikk det til å rykke i dansefoten. Nå fyller de altså 50 år, og håper at de igjen kan trekke rundt 10.000 til festen.

Ole Ivars er tross, 50 år på scenen, ikke i ferd med å pensjonere seg. Konsertlista viser noe helt annet. Før helga vartet de opp med musikk og show på Ølfestivalen i Hamar, og mer kommer utover sommeren og høsten. Og som sagt - 4. oktober - er det duket for fest i Vikingskipet.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.