12.mars måtte hun sjekke ut. I går kveld sjekket hun inn igjen. Utkledd som påskehare!
Oda Haukaas sjekket opprinnelig inn på hotellet fra dag én. Tre dager etterpå ble hun sjekket ut.
– Det var latterlig deilig å komme inn igjen. Jeg var bombesikker på at jeg fikk bare tre dager på hotellet og at det bar rett hjem til Norge, sier hun til Østlendingen etter kveldens innsjekk på Paradise Hotel.
– Det å komme inn igjen på hotellet var en kjempestor lettelse. Det var helt nydelig å se Brumunddalsjenta Oda Haukaas (22) fikk kun tre dager på Paradise Hotel.
12.mars var det første gang slutt da guttene valgte å sende henne hjem.

LES: Klar for Paradise

- Det var et skikkelig slag i trynet, og jeg ble kjempelei meg. Der og da var jeg vare trist, sa Oda Haukaas til HA.

Hun hadde overhodet ikke forestilt seg at noen måtte reise hjem etter kun tre dager inne på Paradise Hotel.

- Jeg forventet ikke taktikk fra første dag. Da jeg sjekket inn regnet jeg med at det ville gå en uke før noe skulle skje. Det var veldig naivt av meg.
Men nå er altså Brumunddal sjekket inn i varmen igjen.
 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.