- Jeg er optimist for framtiden. Tilbakemeldingene fra publikum har vært veldig gode, og jeg er fornøyd alt i alt, sier Ulf Stobekk.

Storbekk kjøpte gamle Furu skole tidligere i år, og har brukt tiden til å pusse opp og gjøre klart til festival.

- Neste år vil jeg ha festivalen tidligere på sommeren. I år rakk vi rett og slett ikke.

BLODFAN

Alt var nærmest perfekt lagt til rette for lørdagens store trekkplaster, Anne Nørdsti. Godt vær, fyr i bålpanner og nydelig vær. Gruppa Everlong varmet opp de som var tilstede med lånte hits. Men de aller fleste ventet nok på sin store heltinne, deriblant Kenny Andre Tøllefsen fra Senja:

- Jeg har flytta til Furnes for å komme nærmere musikken, smilte 23-åringen.

Han har vært leder for Anne Nørdsti Fanklubb i tre år, og sto parat med stand. På armen har han en tatovering med logoen og en låt-tittel fra Nørdsti.

- Hu sa jeg var gæærn, svarte Tøllefsen på spørsmål om hvordan artisten reagerte på tatoveringen.

Presis som annonsert gikk Nørdsti og bandet hennes på scenen og spilte opp til dans. Det var da ca 300 publikummere tilstede som skulle få oppleve den populære country-artisten tre timer til ende. Nørdsti sjøl var positiv:

- Dette er et fantastisk initiativ. Håper denne festivalen er kommet for å bli.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.