– Dette var kjempeartig, jublet Anders Baasmo Christiansen kort tid etter konserten fredag kveld. Han forteller at konsertene under AnJazz har blitt et skikkelig høydepunkt i skuespillerhverdagen.

– I motsetning til å stå på scenen på nasjonalteateret og spille tragiske stykker, så er jo dette en positiv opplevelse for meg. Her er det jo bare latter og moro, sier han.
 
Uvant rolle
Skuespilleren er allikevel klar på at rollen som sanger byr på utfordringer.
 
– Jeg føler meg veldig naken når jeg står på scenen og synger. Her er jeg jo meg selv uten kostymer og uten å være i en annen karakter. Dette handler jo også mye om rutine. Man må gjøre dette mange ganger før man føler seg 100 prosent trygg, og akkurat der er ikke jeg helt enda. sier Baasmo Christiansen.
 
Han klarte seg i midlertidig veldig bra, og etter konserten kunne man merke at Teatersalen summet av begeistring. Publikummerne var overbegeistret og samtidig veldig sjenerøse med superlativene etter nok en jubelkveld.
 
Betatt
Kirsti Eide Nyhus, Ida Olastuen Kornberg og Marianne Glorud var blant de fornøyde publikummerne.
 
– Konserten var helt fantastisk, og vi sitter faktisk her og diskuterer at vi har blitt litt betatt av ham, sier Ida Olastuen Kornberg.
 
Venninnene nikker bekreftende og slår fast at Baasmo Christiansen absolutt har noe for seg som sangartist.
 
– Han er utrolig morsom, sjarmerende og karismatisk der han står på scenen, også har han fantastisk god kontakt med publikummerne, sier Kirsti Eide Nyhus. Alle tre er overrasket over vokalistegenskapene til den anerkjente skuespilleren.
 
– Han er jo utrolig god, og man skulle nesten tro at han har gjort dette hver dag i hele livet, sier Eide Nyhus. Marianne Glorud var i tillegg til å skryte av Baasmo Christiansen, opptatt av å rose Hamar Storband.
 
– Bandet fortjener også skryt. De låter utrolig bra med et herlig trykk, og jeg syntes at den jobben musikerne gjør her i byen er litt undervurdert, sier hun. Alle tre er helt klare på at de skal være til stede også neste gang.
 
– Det har vi allerede bestemt oss for. Vi skal kjøpe billetter til neste års konsert så fort de legges ut, slår de nyforelskede damene fast.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.