Tradisjonen tro inviterte musikklinjeelevene på Stange videregående skole til kirkekonsert, og det var mange som tok turen for å få oppleve de dyktige elevene i aksjon. 

Til årets konsert hadde elevene satt sammen et program rundt kveldens temaet "nyanser", og publikum fikk servert både klassiske og moderne stykker i ulike sjangere og uttrykk. Det er elevene fra tredjeåret som står bak selve produksjonen, men publikum fikk også høre innslag fra musikklinjens øvrige studenter

Konserten er den første av tre omfattende produksjoner som elevene gjennomfører i løpet av skoleåret. 

- Dette har gått omtrent så bra som vi kunne ha håpet, og hele gjengen er selvsagt veldig fornøyd, sier Kristiane Amb. Lørdagens konsert markerte nemlig slutten på en hektisk helg for musikkelevene. Fredag kveld spilte de for en fullsatt Stange kirke, og lørdag kveld gjentok de suksessen med nok en utsolgt konsert. 

- Tilbakemeldingene fra publikum har vært strålende. Der virker som at alle er veldig fornøyd, forteller Amb.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.