dBpm Records

Wilco feirer i år 20-års jubileum og er i det gavmilde hjørnet. I juli kom gladnyheten om at de plutselig hadde sluppet en ny plate og at den attpåtil var tilgjengelig for gratis nedlasting. Det er stadig flere artister som velger slike «overraskelsesslipp». Jeff Tweedy er tydeligvis produktiv om dagen, det er under ett år siden «Sukirae» -albumet til Tweedy-prosjektet ble utgitt. «Star Wars» viser Wilco fra en mer innadvendt side enn på de siste albumene, uten at det er negativt. Bak flere lag med gitarlyd som Nels Cline og Tweedy tryller frem, er det noen fantastiske låter. «You Satelite» er en av de beste låtene de har gjort de siste 10 årene. Konsis og knallbra gave fra jubilantene.

Omtalt av David Jønsson

Terning 5

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.