Apollon Records

Mannen med Norges dypeste stemme er Helge Martin Framnes blitt kalt. For 11 år siden utga han og bandet Holy Martin albumet «Vampire Songs», nå følger de opp med «Beautiful night». Og om besetningen er ny, er det stadig stemmen som griper – lett lurvete, messende og rå, men også med rom for mildere og lysere stemninger. Leonard Cohen og Nick Cave er naturlige referanser for Framnes’ og Wholy Martins uttrykk, selv om det ikke føles rettferdig å dra sammenligningen for langt. Albumet er spilt inn i løpet av ei femdagersperiode, og det bidrar til å gi albumet et både spontant og avslappet preg, men også med rom for det intense og pågående.

Omtalt av Geir Vestad

Terning 4

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.