Warner

Warren Haynes (55 år) er, sammen med rootsgruppa Railroad Earth, aktuell med «Ashes & Dust». Den amerikanske rootsmannen, som er inspirert av artister som B.B. King, Clapton og Hendrix, kan trygt også kalles singer/songwriter. På sitt nye produkt viser han igjen hvilken eminent gitarist han er. Han har den passe tilbakelente småhese whiskystemmen som står godt til det dempa america-soundet. Et uttrykk tydelig inspirert av hans oppvekst med bluegrass og folk. Haynes har siden solodebuten «Tales of Ordinary Madness» i 1993 skapt sitt eget sound og han ser ingen grunn til å forlate det. Og godt er det, for musikkverden trenger artister som blir ved sin lest.

Omtalt av Svein Erik Løberg

Terning 5

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.