VV Records

På sitt syvende album velger Vidar Vang for første gang å utgi en plate med norske tekster. Ifølge Vang selv er konseptet bak «Vårres Egen Lille Krig» de små og store kampene i hverdagen som alle kjemper. Produksjonen til Cato «Salsa» Thomassen og Vang er dypt forankret i 80-tallet, enten det er snakk om «Ingenting Førr Mæ» som flørter med alternativ rock fra tiåret eller singelen «Æ og Du (Her og Nu)» som ser opp til «Boys Of Summer». Som tematikken tilsier, er ikke dette alltid et oppløftende album, men man kan noen ganger ane litt håp i låtene. «Vårres Egen Lille Krig» engasjerer bare av og til, albumet mangler flere låter av «Æ og Du (Her og Nu)» sitt kaliber.

Omtalt av David Jønsson

Terning 3

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.