– Det er hyggelig at dere kommer, altså. Men dette er først og fremst min drømmekveld med mitt drømmeband, slo Anders Baasmo Christiansen, alias Andy Puma, under premiereforestillingens innledning, og det er liten tvil om at han trives godt i crooner-rollen. Fjorårets konsert ble en stor suksess, og årets forestilling bygger videre på den samme suksessoppskriften. Baasmo Christiansen briljerer som forestillingens midtpunkt, og med et bunnsolid band i ryggen oppfattes resultatet som veldig proft.

Suverent storband

Storbandet, anført av kapellmester Jens Petter Antonsen, besto som vanlig av norgesenere på alle poster, og samtlige musikere så ut til å kose seg i partyteltet sammen med Andy Puma og co. Bandet låter rett og slett som en million dollar, og hvis man er glad i musikalsk trykk og presisjon er bandets innsats egentlig verdt inngangspengene alene.

Hamarsingene Morten Huuse og Ørnulf Snortheim er blant musikerne som begeistrer med både soloer og groovy akkompagnement, men her kan man egentlig trekke fram hele gjengen. Sammen sørget de for å levere perfekte arbeidsforhold til kveldens sangsolister, og i år har arrangørene virkelig slått på stortromma.

Dyktige solister

Hilde Nordbakken gjorde et veldig godt inntrykk i fjor, og sangeren var tilbake i storslag. Baasmo Christiansens skuespillerkollega Lena Kristin Ellingsen stepper inn for Henriette Steenstrup på en god måte, og vår lokale helt Johanne Margrethe Kippersund Nesdal sørget for herlig trykk fra scenekanten. Det er allikevel Andy Puma som er forestillingens midtpunkt, og Baasmo Christiansen framstår like trygg, solid og sjarmerende som han har gjort tidligere. Med konstante utskiftinger og framføring i ulike sammensetninger sørget de fire sangsolistene for verdifull dynamikk og variasjon under den to timer lange konserten.

HA meldte tidligere i uken at årets konsertrekke mest sannsynlig blir den siste, og akkurat det er veldig synd. Anders Baasmo Christiansen er muligens ikke en profesjonell sanger, men han er virkelig en proff entertainer.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.