– Jeg håper virkelig at publikum forstår hvor bra dette egentlig er, for dette blir en sjelden mulighet til oppleve musikk av høy, høy klasse, sier Prøysenhusets kunstneriske leder, Hogne Moe.

Artist i verdensformat

Den unge artisten har holdt ytterst få konserter etter at hun i 2014 sto igjen som vinneren av tv-programmet «Norske Talenter», men spilte nylig en konsert i Sandefjord.

– Hun er tross alt kun 11 år gammel, og det er først nå hun skal bygges opp som artist. Konserten i Sandefjord var visstnok en helt fantastisk, og mange mener at det var forestilling i verdensformat, uavhengig av alder, sier Moe, som føler seg sikker på at fredagens konsert vil stå igjen som et av Prøysenfestivalens store høydepunkter.

– Vi har fått veldig gode tilbakemeldinger på alle produksjonene vi gjennomfører under dagsprogrammet, men dette blir helt spesielt. At hun synger som hun gjør i en alder av 11 år er helt sensasjonelt, sier han.

Hele verden følger med

I løpet av de siste par årene har den unge sangeren gjestet tv-kanaler over store deler av verden, og etter opptredener i amerikanske programmer som «Ellen» og «Little Big Shots», er Jordan i ferd med å etablere et artistnavn som veldig mange kjenner til.

– Hun har fått stor internasjonal oppmerksomhet, og alle er samstemte i at hun er helt fantastisk. Det er veldig mange som følger nøye med på alt hun legger ut på sosiale medier, sier Moe. Han forteller at Jordan kommer til Prøysenfestivalen i storslag med både korister og fullt band.

– Det blir skikkelige saker med full blåserrekke, og vi har fått høre at hun kommer til å synge minst én Prøysen-sang. I tillegg blir det mye både soul og Amy Winehouse, forteller han.

Prøysenfestivalen har rigget opp scene og tribuner mellom Prøysenstua og Prøysenhuset, og arrangørene har håp om å fylle samtlige 1.000 seter til fredagens konsert.

– Billettsalget er økende, og jeg er sikker på at alle som tar turen kommer til å få en utrolig flott sommerkveld. sier han.

Les også
Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00