– Jeg håper virkelig at publikum forstår hvor bra dette egentlig er, for dette blir en sjelden mulighet til oppleve musikk av høy, høy klasse, sier Prøysenhusets kunstneriske leder, Hogne Moe.

Artist i verdensformat

Den unge artisten har holdt ytterst få konserter etter at hun i 2014 sto igjen som vinneren av tv-programmet «Norske Talenter», men spilte nylig en konsert i Sandefjord.

– Hun er tross alt kun 11 år gammel, og det er først nå hun skal bygges opp som artist. Konserten i Sandefjord var visstnok en helt fantastisk, og mange mener at det var forestilling i verdensformat, uavhengig av alder, sier Moe, som føler seg sikker på at fredagens konsert vil stå igjen som et av Prøysenfestivalens store høydepunkter.

– Vi har fått veldig gode tilbakemeldinger på alle produksjonene vi gjennomfører under dagsprogrammet, men dette blir helt spesielt. At hun synger som hun gjør i en alder av 11 år er helt sensasjonelt, sier han.

Hele verden følger med

I løpet av de siste par årene har den unge sangeren gjestet tv-kanaler over store deler av verden, og etter opptredener i amerikanske programmer som «Ellen» og «Little Big Shots», er Jordan i ferd med å etablere et artistnavn som veldig mange kjenner til.

– Hun har fått stor internasjonal oppmerksomhet, og alle er samstemte i at hun er helt fantastisk. Det er veldig mange som følger nøye med på alt hun legger ut på sosiale medier, sier Moe. Han forteller at Jordan kommer til Prøysenfestivalen i storslag med både korister og fullt band.

– Det blir skikkelige saker med full blåserrekke, og vi har fått høre at hun kommer til å synge minst én Prøysen-sang. I tillegg blir det mye både soul og Amy Winehouse, forteller han.

Prøysenfestivalen har rigget opp scene og tribuner mellom Prøysenstua og Prøysenhuset, og arrangørene har håp om å fylle samtlige 1.000 seter til fredagens konsert.

– Billettsalget er økende, og jeg er sikker på at alle som tar turen kommer til å få en utrolig flott sommerkveld. sier han.

Les også
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.