Band: Lillebror

Album: Limbo

Vurdert: Hamar-baserte Lillebror består av Mats Halvorsen, Kristian Grude og Terje Stian Flagstad. Gjengen spiller en stilig og tung rock, med tekster på norsk. Nå flagger de med sitt andre album, og det er et fengende verk som garantert får deg til å ville kaste på håret. Trioen opererer med både en klassisk besetning, med en gitar, bass, trommer og vokal. Fra første stund trakk jeg tråder til grunge og hardrock. Lillebror har en tendens til å peise på, med tunge riff, en løpende bass og hamrende trommer. Mye høres ganske likt ut, og likt mye man har hørt før, men det trenger ikke å være negativt. Lillebror beviser at de kan rocke, og tekstene har en melankolsk og rød trå. Riktig nok synes jeg at lyrikken er ganske kjedelig og simpel. Blant de 9 låtene, likte jeg best «Når du forsvinner», på grunn av den tøffe dramaturgien.

Omtalt av: David W. Øynes

Terningkast: 4

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.