Artist: Susanne Sundfør

Album: Music For People In Trouble

Vurdert: Pang! Denne her treffer! Platen er naken, avkledd, med akkurat passe komp. Den inneholder popaktige arrangementer, litt folk og country, en dash med jazz, og den særegne stemmen som klinger rett fra sjelen. Dønn ærlig, med en poesi som en kan bryne seg på. Original, med frie komposisjoner som skaper en nesten skremmende og noe mørk stemning, mellom skjønnhet og dystopi. Samtidig er det et snev av håp, kanskje i form av kjærlighet, som Sundfør setter noen spørsmål ved. Hele platen er som et avtrykk av vår tid, med alle utfordringene. Men først og fremst er den meget vakker, og Sundfør underbygger budskapet sitt med gode melodier. Jeg kan gjerne være en av de «in trouble» for så å trøste meg med dette fantastiske albumet!

Omtalt av: Paula Bjertnes

Terningkast: 6

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.