Klevfos Industrimuseum

Midt i august ble Tor Karsets Munch-forestilling «Mens Edvard tegner» framført på Klevfos av 15 unger. «Velspilt og velsunget av alle de unge utøverne som har brukt uker av sommerferien sin til å dra på tur til 1875», het det i HA. Nå foreligger sangene fra spillet på cd, og mye av entusiasmen, spillelysten og sanggleden fra uteforestillingen er godt ivaretatt på plata. Karseth har gode tekster med solid grunnlag i kunnskapen hans om lokalmiljøet, og ungene formidler en nærhet til stoffet som ikke kan annet enn imponere. Dette er morsom formidling også på plate, selv om det kanskje er aller mest gøy for dem som også så forestillingen.

Omtalt av Geir VestadTerning 4

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.