Harlequin And Clown / Playground

The Waterboys, som gjestet et regntungt Elverum i fjor sommer, kjører på i kjent stil på sitt nye album. Irene, med Mike Scotts kjente stemme i toppen av lydbildet, har album som «This Is The Sea» (1985), «Fisherman's Sea» (1988) og låter som «The Whole of the Moon» i sin portefølje. Her klarer de bare i enkelte låter å få fram energien som har gjort bandet populært, poprock-soundet var mer spennende tidligere, «Modern Blues» blir dessverre reprise av tidligere utgivelser. De beviser at de fortsatt kan sitt håndverk, som i «Destinies Entwined», «I Can See Elvis» og den over ti minutter lange «Long Strange Golden Road», men litt nytenking etter over 30 år i bransjen, hadde ikke skadet.

Omtalt av Svein Erik Løberg

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.