A & M

Tre måneder etter festkvelden på Stortorget er Sting tilbake med et helt nytt album. «57th & 9th» er artistens 12. studioalbum, og denne gangen frir han i langt større grad til massene. Flere av hans senere utgivelser har vært litt smale og eksperimentelle, men dette er fengende og lettspiselig rock. Engasjementet er fremdeles dominerende i artistens uttrykk, og her tar han for seg flere ulike problemer. Sting hedrer legendene som har gått bort i løpet av det siste året med «50.000», med «The Empty Chair» synger han om trusselen fra Isis, han tar opp klimaproblematikken med «One Fine Day» og han vandrer tilbake til sin egen fortid med «Heading South On the Great North Road».

Omtalt av: Kristian Einang

terningkast: 5

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.