Band: Wail

Singel: Never No More

Vurdert: Det Lillehammer-baserte bandet Wail er aktuelle med singelen «Never No More». Dette er fengende metall som griper lytteren fra første takt. Refrenget er allsangvennlig og her får vokalist Joakim Jøreng vist fram sin stemmeprakt. Wail gjør med «Never No More» et meget sterkt førsteinntrykk, og det er bare å glede seg til albumet som kommer. «Never No More» er en solid låt, der det kommer tydelig fram at bandet har røtter innenfor klassisk heavy metal. Det låter tøft, og produksjonen er god. Med andre ord så er dette mer enn godkjent fra gutta i Wail, og «Never No More» er en låt som anbefales på det sterkeste.

Omtalt av: Henrik Langgård

terningkast: 5

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.