Grammofon

Det har gått tre år siden forrige Staut-album, men nå er endelig Valdresgutta tilbake med en ny fullengder. Denne gangen sier Staut et optimistisk «Ja», og bandet har god grunn til å smile. Staut fenger fremdeles med sin rocka tilnærming til den norske folkemusikken; en bunnsolid kombinasjon som går rett hjem hos de fleste nordmenn. De har allerede markert seg med singelutgivelsene «Den eine» og «Følge hjarta», og her finner man flere høydepunkter i form av låter som «Ja», «Kardemommelov»- og ikke minst spagetti-westernlåten «Flikene syne». Denne anmelderen sier verken nja eller tja. Han roper et rungende ja.

Omtalt av: Kristian Einang


Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.