– Det ble en fest på dagtid, men kvelden ble en sorg med kun 80 betalende publikummere. De som faktisk var her hygget seg, men vi kan ikke holde på med dette bare for at det skal være koselig, sier festivalsjef Alf Anders Hommerstad.

HER kan du lese HAs omtale av festivalen lørdag.

Totalt 350 besøkende

Arrangørene hadde håpet å trekke nærmere 500 publikummere til årets festival, og er naturligvis skuffet over at kun 350 møtte opp.

– Bandene var bra, stemningen var topp og arrangementet gikk knirkefritt, men vi investerer altfor mye innsats og ressurser i dette til at vi kan være fornøyd.

– Det er kjedelig å arrangere festival når folk ikke møter opp, og nå må vi gå i oss selv for å finne motivasjon til å fortsette på samme måte, sier Hommerstad. Han påpeker samtidig at barne- og ungdomsarrangementene på dagtid ble en stor opptur.

– Ungdomsrocken var publikumsrekord, og det var stinn brakke under begge barneforestillingene, sier han. Hommerstad forteller videre at arrangørene nå skal vurdere om de i det hele tatt skal fortsette med festival på kveldstid.

– Vi får ta en runde med evaluering og finne ut hva vi gjør videre, men akkurat nå er lysten til å ta en ny runde veldig lav, sier han. Festivalen har i år budsjett på om lag 150.000 kroner. Stange kommune har bistått med 70.000 kroner i festivalstøtte.

– Viktig for tangen

Blant dem som faktisk var til stede var stemningen god, og tangensokningene er klare på at bygda har behov for en festival som Tangen Rock.

– Det er et mangfoldig musikkmiljø her i Tangen, og da er det viktig med en festival som Tangen Rock, sier Kine Lundsbakken.

– Man må stille opp når det først skjer noe i Tangen, og vi kommer tilbake år etter år. De stiller alltid med spennende band, sier Kjetil Sørli Krøtøy.

– De skal dessuten har ros for at de tilbyr noe for folk i alle aldre. Her har de ett opplegg for både barn og ungdom i tillegg til kveldsprogrammet, sier Hanne Sørli Krøtøy.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.