• Til Hamar: Kristoffer Skei og Per Thomas Holtan fra Steinkjer markerte seg under TV2s fjernsynsatsing "The Stream".
    FOTO: Lars Martin Bøe.

Hamar kulturhus innleder 2017 med en gledesmelding til distriktets unge musikkelskere. 20.1. står nemlig et knippe av landets mest populære unge artister klare for å lage fest i Kirsten Flagstad-salen. 

- Gjennom et samarbeid med Fylkeskommunens kulturkort for ungdom har vi mulighet til å gjøre konserten gratis som en nyttårsgave til byens unge publikum. Her blir det fire unge, kommende stjerner på en kveld. Dette blir en helaften, og vi er glade over å kunne gi denne gratis konserten som en nyttårsgave til byens unge publikum, sier arrangementansvarlig i Hamar kulturhus, Mocci Ryen.

hippe artister

Med Skei&PT, Cezinando, Suite 16 og Daniel Owen inviterer kulturhuset til en kveld med artister som virkelig markerte seg i løpet av 2016. Skei&PT markerte seg under TV2-programmet "The Stream", Cezinando legger bak seg et vanvittig år etter å ha blitt kåret til "Årets nykommer" under P3 Gull og "Årets Urørt" i 2016 under By:larm. Suite 16 markerte seg dessuten under den norske Melodi Grand Prix-finale med en sterk tredjeplass. 

Med det fortsetter kulturhuset sin satsing mot distriktets unge publikummere, og Ryen forteller at de nå forbereder seg på et storinnrykk av musikkinteressert ungdom.

- Denne gangen deles det ikke ut gratis billetter i forkant. Her er det førstemann til mølla som gjelder sier Ryen. Vi regner med stort trykk, og vi skal stå klare til å organisere kø, sier hun. Kulturhusets arrangementskoordinator Katrine C. Fredheim ser fram til å ta imot ungdommene.

- De unge publikummerne har vært eksemplariske under de tidligere konsertene i kulturhusets, og vi er sikre på at det skal gå veldig bra. Nå håper vi at det kommer masse folk, sier Fredheim.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.