- Sting er virkelig en av de popstjernene som klarer å begeistre alle aldersgrupper, meldte kringkastningsselskapet Rundfunk Berlin-Brandenburg. 22.000 fans møtte den britiske artisten da han spilte på den kjente utearenaen Waldbühne i Berlin mandag kveld.

Tre generasjoner Sting

Sønnen Joe Sumner, som også skal varme opp på Hamar, skal ha minnet mye om faren da han stod på scenekante. Responsen på de små, søte låtene skal imidlertid ha vært av den mer høflige sorten.

Storavisa Märkische Allgemeine melder for øvrig at også flere familiemedlemmer stod på scenen - under siste sang før Sting selv gikk på, tok også det vesle barnebarnet en liten dans foran folkemengdene.

Hitparade

Da Sting sjøl steg opp på scenen klokka halv ni, var det klart for en skikkelig hitparade. Artisten åpna showet med sanger som "Every breath you take" og "Dessert Rose". Etter hvert ble det tydelig at det var de store slagerne som skulle dominere konserten - og lite nytt musikalsk stoff. Etter en rolig midtdel med "Shape of mye Heart" ble konserten avsluttet med superhiten "Fragile". 

Tirsdag gikk ferden videre til Gdansk i Polen. I kveld går turnéen nordover til Helsingør, og deretter Skanderup sør for Århus - før artisten endelig ankommer Hamar.

Om det blir en tre generasjoners hitparade på Stortorget også, gjenstår å se.

Fakta

Gordon Sumner (Sting)

Engelsk artist, vokalist og bassist, født 1951 i Newcastle-upon-Tyne. Starta karrieren som jazzmusiker og vokalist i "The Police", men har holdt på suksessen etter at rockebandet ble oppløst i 1986 - med over 100 millioner solgte plater.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00