- Sting er virkelig en av de popstjernene som klarer å begeistre alle aldersgrupper, meldte kringkastningsselskapet Rundfunk Berlin-Brandenburg. 22.000 fans møtte den britiske artisten da han spilte på den kjente utearenaen Waldbühne i Berlin mandag kveld.

Tre generasjoner Sting

Sønnen Joe Sumner, som også skal varme opp på Hamar, skal ha minnet mye om faren da han stod på scenekante. Responsen på de små, søte låtene skal imidlertid ha vært av den mer høflige sorten.

Storavisa Märkische Allgemeine melder for øvrig at også flere familiemedlemmer stod på scenen - under siste sang før Sting selv gikk på, tok også det vesle barnebarnet en liten dans foran folkemengdene.

Hitparade

Da Sting sjøl steg opp på scenen klokka halv ni, var det klart for en skikkelig hitparade. Artisten åpna showet med sanger som "Every breath you take" og "Dessert Rose". Etter hvert ble det tydelig at det var de store slagerne som skulle dominere konserten - og lite nytt musikalsk stoff. Etter en rolig midtdel med "Shape of mye Heart" ble konserten avsluttet med superhiten "Fragile". 

Tirsdag gikk ferden videre til Gdansk i Polen. I kveld går turnéen nordover til Helsingør, og deretter Skanderup sør for Århus - før artisten endelig ankommer Hamar.

Om det blir en tre generasjoners hitparade på Stortorget også, gjenstår å se.

Fakta

Gordon Sumner (Sting)

Engelsk artist, vokalist og bassist, født 1951 i Newcastle-upon-Tyne. Starta karrieren som jazzmusiker og vokalist i "The Police", men har holdt på suksessen etter at rockebandet ble oppløst i 1986 - med over 100 millioner solgte plater.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.