Sony

Det er smått utrolig, men tyske Scorpions feirer i år 50-årsjubileum som band og jubilerer med deres 20. studioalbum «Return To Forever». Scorpions utviklet seg fra debutalbumet «Lonesome Crow» fra 1972 i krautrockens ånd, til å bli et av de store heavy metal/power ballad-bandene. Det er vanskelig å tenke på Scorpions uten å begynne å plystre på «Winds Of Change». Åpningslåten gjør det tydelig at bandet har planer om å gjøre nettopp det, å avslutte med et smell. Det er en klassisk Scorpions-låt med klassiske riff og store trommer som ikke kommer til å skuffe fansen. Men problemet er at de blir for opptatt av tidligere meritter og stoler for mye på sin rutine.

Omtalt av David Jønsson

Terning 3

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.