- Dette var helt fantastisk. Her var det kvalitet i alle ledd, sier Erland Jørgensen. Han var plass i Kirsten Flagstad-salen sammen med Christoffer Løvås og Tor Løvås, og alle tre var strålende fornøyd etter kveldens rockeopera.

- Noe av det råeste jeg har sett på lenge, sier Christoffer Løvås, som får støtte av resten av gjengen. 

- Jeg hadde store forventninger til konserten ettersom jeg visste at samtlige på scenen var håndplukkede proffer, men dette overgikk faktisk mine forventninger. Man satt på kanten av setet gjennom hele konserten, sier Jørgensen. 

Med en brumunddøl i rekkene

"Dracula - Swing of Death" er skrevet av gitarist og komponist Trond Holter og ble gitt ut i plateformat tilbake i 2014. Kort tid senere høstet Holter fantastiske tilbakemeldinger fra kritikere over hele Europa, og mange var klare på at "Dracula Swing of Death" var som skapt for scenen. Konserten er satt sammen av tekniske komposisjoner med elementer fra klassisk rock og prog-rock, og med et stort band, mengder av lys, levende bilder og et eget rockekor snakker vi her om en gedigen produksjon. Bandet Swing of Death består i dag av gitarist Trond Holter, vokalist Nils K. Rue, bassist Bernt Jansen, keyboardist Erling Henanger, vokalist Jeanette Heidenstrøm samt trommeslager Per Morten Bergseth, som er født og oppvokst i Brumunddal.  Sammen gjorde de sitt for å lage stemning i salen, og publikum lot seg begeistre. 

- Det var veldig kult, sier Øyvind Strønen fra Hamar. Strønen, som selv er en aktiv musiker, forteller at han lot seg imponere av størrelsen på produksjonen.

- Rett og slett et veldig imponerende prosjekt skrevet av en sinnssykt god gitarist. Det var dessuten veldig bra lyd her inne, sier han. Strønen forteller at han gjerne kunne tenkt seg at den snaut 90 minutter lange konserten hadde vart enda litt lengre. 

- Med et slikt opplegg hadde det ikke gjort noe om de hadde funnet plass til en pause i midten, men alt i alt var dette en veldig kul opplevelse. Det er dessuten artig at såpass mange tar turen, sier han.

Se bilder fra rockeoperaen øverst i saken. 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.