– Jeg tror dette kommer til å bli en stor kveld, sier gitarist, regissør og vokalist i Brit Floyd, Damian Darlington, som ankommer Hamar i kveld med bandets turné Space and Time Continuum World Tour 2016. 

Mange fans i Norge

HA treffer vokalisten på telefon før kveldens store konsert, og Darlington forteller at bandet gleder seg veldig til å levere Pink Floyd-slagere for Hamar-publikumet.

– Kveldens konsert blir vår første konsert i Hamar, og det er alltid moro å ta med showet til nye steder, sier han. 

Bandet har akkurat kommet til Norge etter å ha turnert Europa rundt, og musikeren forteller at de har gode erfaringer fra tidligere konserter i Norge.

– Vi har spilt mange gode shows i Europa, og nå gleder vi oss til å fortsette turneen videre i Norge. Vi har gjort noen av våre beste forestillinger her i Skandinavia, sier Darlington. 

Han benytter samtidig anledningen til å skryte av det norske konsertpublikumet.   

– Her er det veldig mange Floyd-fans, og vi merker at det er stor interesse for å oppleve Pink Floyds musikk live. Vi har allerede booket en rekke konserter i Norge til neste år, sier han. 

Darlington forteller at de kommer til Hamar med et spektakulært show som burde tilfredsstille alle setter pris på Pink Floyd musikk. 

– For hvert år som går investerer vi stadig mer i både lyd, lys og projeksjon. Årets show både ser og høres helt annerledes ut enn det har gjort tidligere, sier han. 

Darlington forteller videre at de kommer til å by på et program med mye snadder, også for dem som har sett og hørt Brit Floyd tidligere.   

– Denne gangen har vi med en rekke låter som vi aldri har spilt før. Vi kommer til å spille låter fra album som «The Division Bell», også skal vi spille «Echoes» i sin helhet, forteller vokalisten. 

maraton-forestilling 

Darlington er rimelig sikker på at publikum vil få valuta for inngangspengene. 

– Konserten varer totalt tre timer, men vi har også en innlagt pause. Det blir totalt 2 timer og 40 minutter med musikk, sier vokalisten som nå ser fram til å komme i gang med konserten. 

– Vi gleder oss veldig til å spille, og jeg er sikker på at både vi og publikum kommer til å kose oss gjennom hele konserten. 

– Publikum kan forvente et spektakulært visuelt show og veldig mye god musikk, sier Darlington. 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.