Def Jam

«Black Market» er brandens åttende album. Røverhistorier fra fortid og nåtid blir servert over harde, men melodiske beats. «Black Market» har en imponerende gjesteliste med blant annet DJ Premier, Nas, The Dream, Future og CeeLo Green. «Black Opium» med beat av nevnte DJ Premier, viser at ringreven fortsatt kan diske opp med en flott beat. Jeg skal ikke gå nærmere inn på teksten til «Dope Dick», men den er mildt sagt underholdende. Mariah Carey kommer til og med godt ut av det på «Can’t Say No». «Black Market» er en klassisk stormannsgal hiphop-skive som uten tvil kunne ha blitt redigert ned, men er samtidig et sårt tiltrengt lyspunkt i et ganske stusselig hiphop-år.

Omtalt av David Jønsson

Terning 5

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.