I april trakk Return 1.600 mennesker til sin konsert i Stangehallen, i regi av Vallset Idrettslag.

– Tanken dukket raskt opp etter konserten i vår om å gjøre det igjen, sier Tore Larsen i Return.

– Vi pleier jo heller å si «åffer itte» enn «åffer», sier han.

– Så vi takket raskt ja til Vallset Idrettslag. Vi måtte bare avvente litt med tanke på Toto-opplegget på Tjuvholmen neste sommer.

For der skal Return også være med.

Gjester

Til konserten i Stangehallen i sommer, var Heidi Gjermundsen Broch og Tommy Fredvang gjesteartister. Og gjester blir det i år også, selv om det ikke er klart hvem det blir.

– Vi jobber med absolutt bra navn, sier Tore Larsen.

– Og ettersom det er lyst-begrepet som driver oss, spør vi om folk har lystt til å være med.

Men de utvider også lokalt, og klart er det så langt at Tre Skaller og damekoret Konfekt skal være med.

Billettsalget starter 1. desember.

sesongavslutning

Mens planene legges for 2017, avrunder Return dette året i stor stil.

– Nå har vi sju konserter igjen før juleferien, og det meste er utsolgt for lengst, sier Tore Larsen.

Lokalt er det den tradisjonelle førjulskonserten på Scandic Ringsaker 9.12 som gjenstår. Den gjør de også i år sammen med Stage Dolls. Ifølge Tore Larsen er det fortsatt noen billetter igjen.

Og til neste år venter rundt 25 nye konserter.

– Så lenge vi synes det er gørartig, holder vi på, sier Tore Larsen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.