Control Freak Kitten Records

«Mother Tongue» er luftig og hvit – men også blodig alvor. Rebekka Karijord har laget et album om å bli mor, men også det å nesten miste barnet sitt. De elleve låtene forteller en sammensatt historie om vanskelige måneder. Følelser er albumets sterkeste ressurs og Rebekka klarer å tale minst like mye i melodier som i ord. Den Ane Brun-aktige stemmen kommer til sin rett, særlig i «Mother Tongue», «Your Name» og «The Orbit». Sistnevnte byr på et godt pusterom fra alt det svevende. Med dype trommer og en sterk rytme får man nesten lyst til å danse. Med «Mother Tongue» har Karijord laget et album om livet, og om å være nær ved å miste alt. Det kler henne.

Omtalt av: Aurora Overland

Terningkast: 5

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.